su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çOkay yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artık kolayca bulunabilmektedir.

Bir evde tesisatçı hizmetine her zaman olmasa da ara ara muhakkak ihtiyaç duyulur. Bu yüzden usta tesisatçı hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcıların aklına su tesisatı ne kadar tutar gibi sorular gelebilir.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Pimaş tikanikliği hidrefor bakim tamiri dalgiç tamir bakim montaj su tesisati elektrik bobinaj hertürlü hizmetimiz vardir

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda gardenımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çAlright sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su su kaçak tespiti birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl gardenımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Su tesisatındaki hat borusunun demir olması, tesisat sisteminde birden fazla kaçak olması, kaçaklar mutfak banyo dolabı gibi alanı zor olan bir yerde olması, pis su hatlarında fazla kaçağın bulunması, temiz su hattında ise birden fazla işlem gerektiren yerde ise fiyat değişimleri bu şekilde değişmektedir.

İşin zorluğuna göre değişen fiyat sisteminde su kaçak bulma fiyatı nı etkileyen unsurlar;

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda size lawnımcı olacaktır.

Report this wiki page